baravifyra

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Rebecka - 23 februari 2011 07:46

Mitten på veckan och snart är det helg igen!=) full fart framåt bara!!


Idag ska stora damen på dagis och jag och odin ska vara hemma och städa o fixa! känns så det behövs om det kommer folk ikväll med! =) annars skämms jag ju ögona ur mig=) ska försöka komma iväg till apoteket o lämna medicin med så man slipper ha d stående här hemma o ta massa plats!!!


Igår tog jag med min Linnea o odin o åkte till haninge o port 73! unnade mig ett par nya skor två kylskåpsmagneter och sen var vi in på babyland och dubbelcheckade hur bilstolen skulle sitta fast i bilen o där fick odin nya bältesskydd så d inte ska skava!!!

La även ut de andra bilstolen på blocket så nu får jag se om d e nån som vill köpa=) har fått ett mail än så länge!!


Ja som sagt idag ska det städas för ev hemmamöte ikväll får se om dom vi ringt kan komma jag hoppas på d=) men före d uppföljningsmöte kl 18!


jahapp imorgon är det mammaträff som gäller mary kay visning hos en av damerna så nu kan man ju jämnföra lite dårå! jag ska INTE handla då jag har eget märke som jag inte kommer lämna i första taget kan jag säga! =) nya produkter ligger på beställningslistan som skickas i början på nästa vecka! nån som vill beställa nåt!? hojta isf!!!


jaha nehe kanske skulle klä på sig lite kläder o fixa håret då jag fortfarande sitter i pyjamas och håret slarvigt hängande då jag somnade med håret blött igår!! ;) åka mot dagis om 30 min ska slänga lite skräp först om man hälar i den här kylan som råder utanför fönstret!!!



Presentation


Rebecka, 24 årig lastbilstjej som berättar om min vardag som 2 barnsmamma till Tindra och Odin!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards