baravifyra

Alla inlägg under oktober 2010

Av Rebecka - 22 oktober 2010 10:58

ÄNTLIGEN kan jag sätta mig ner med en kopp kaffe o njuta av lite tystnad (tindra är ju vaken o uppe men kollar på tv med mig)

Lyckades få Odin o somna själv i liggdelen till vagnen i spjälsängen!! ska försöka vänja honom vid sängen men den känns antagligen för stor så vi har liften till vagnen i sängen så får han ligga där o bekanta sig med alla grejer vid sängen o så först!

Hittade babyvakten idag så installerade den i hans säng o nu kan vi höra om han buffar o gnyr där inne!


Kom på mig själv precis att klockan är 11 och tindra går i nattlinne fortfarande=) men vi har inget planerat idag så vad gör det? =) jag går runt i stickad tröja mysbyxor sockor och håret slafsigt uppsatt i en tofs med=) bara odin som är påklädd och tillfixad!! =P men  d e skönt o vara ledig allihopa lr ja vi tre iaf henke jobbar ju...


sådär nu va koppen kaffe uppdrucken o man kanske skulle ta tag o damma lite o sätta fram lite ljus o sånt? skulle vara sjukt mys o kunna tända ljus ikväll när barnen sover faktiskt... lr ja den största iaf den minsta kan ju inte förflytta sig till ljusen ännu vilket är skönt men den dan kommer den med=)


nä nu ska jag ta tag i hemmet! ha´t

Av Rebecka - 22 oktober 2010 06:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Rebecka - 20 oktober 2010 18:02

Uppenbarligen är det ingen av er som läser som vill kliva fram och säga vilka ni är! vet om 2 st som läser men ni andra då? igår var d 10 st som hade läst... vilka är ni resterande?

Antar att det snokas faktiskt när man inte vågar kliva fram o säga vem man är men fine! jag står för vad jag skriver och mitt liv så skit samma eg men skulle vara skoj!!

Av Rebecka - 20 oktober 2010 17:46

hihi ja barnbidraget kom ju idag=)


Så jag tog bilen till södertälje och träffade zandra och Lucas dära och vi tog en promenad ner till södertälje c=)

Blev lite shopping till barnen och älsklingen och jag unnade mig faktiskt 3 par strumpor! såna skitmysiga mjuka saker alltså inte riktiga strumpor utan mer som sockar=) aja svårt o förklara men jag bara fastnade för dom så jag måsta ha dom!=)


Nu sitter jag här själv och bara njuter av tystnaden typ! Tindra åker lastbil med henke och Odin sover så jag kom på mig själv att sitta o titta på musses klubbhus på playhouse men skitsamma orkar inte byta kanal! =P


Imorgon får vi se om jag uppdaterar nåt... ska iväg till en av gravidtjejerna från familjeliv i Bagarmossen o fika på förmiddan o sen hem o hämta tindra o sen får vi se vad vi hittar på men alltid nåt!!




  MIna strumpor


Odins byxor

     Byxorna och Luvtröjan som jag bara måsta köpa!


Tindras jeans 

    

Jeans och strumpbyxor!

Av Rebecka - 19 oktober 2010 19:37

skulle vara skoj o se vilka som läser så om ni inte bara är inne o snokar så kn ni väl göra er till känna med en lite kommentar? =)

Av Rebecka - 19 oktober 2010 12:14

Var iväg på panduro först i farsta men dom hade inget som föll mig i smaken så åkte till nacka istället för hade ändå inget bättre för mig! ja vad hittade jag där=) jo rosa fjärilar med glitter=) YES!=) köpte dom o satte upp och herregud vad tjejigt d blev i tindras rum!=P

Riktigt nöjd får se hur nöjd tindra blir när hon kommer hem! ska sätta upp stjärnorna i taket sen med men d får hon hjälpa till med!=P


Funderade på o göra om i sovrummet med.... ställa odins säng in mot väggen o vår säng emot o sen snurra lite=P a jag ska försöka o se om d blir bra iaf för tvn kan vi ju svänga på så d e lugnt!


        


Sådär blev gummans rum=) bara lite stjärnor o en lampa som jag skrev så är d klart sen! :D

Av Rebecka - 19 oktober 2010 09:12

Veckan går framåt i sakta mak!


Bloggar väldigt dåligt nu jag vet men jag har inte haft tiden helt enkelt... igår målade jag tindras rum hela dan o idag ska jag till farsta o kolla mer grejer till hennes rum o imorgon står det södertälje på schemat och på torsdag står det träff med mammorna o sen är d helg igen=) men jag ska försöka bättra mig lite! kommer nog ut bilder på tindras rum senare idag iaf!!


JAG SKA BLI BÄTTRE JAG LOVAR!!! =D

Av Rebecka - 18 oktober 2010 08:48

Godmorgon!


har sovit urskönt inatt efter en helt sömnlös natt igår natt pga vår granne men går inte längre in på d för då är hela dan förstörd! men känner mig någorlunda utvilad iaf!!


har en sovande son i famnen och tindra kollar på playhouse disney=) blir luugnt en stund till då det är halkkaos i sthlm just nu... som ALLTID!!!!! ;)


vi ska åka o kolla färg till tindras rum o det blir nog en burk med om vi hittar nån fin färg! isf ska vi måla senare =P ska bli skoj faktiskt o få fixa hennes rum det är ju så himla tråkit nu o vi kommer ju ändå få måla lägenheten när vi flyttar härifrån så då kan man göra lite sånt =)


jaha nehe kasta in i tvättmaskinen o sen plocka ihop lite!!!


Presentation


Rebecka, 24 årig lastbilstjej som berättar om min vardag som 2 barnsmamma till Tindra och Odin!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards