baravifyra

Alla inlägg under oktober 2010

Av Rebecka - 16 oktober 2010 19:06

Är nu stolt innehavare av en x10 mini PRO=) fick den av älskling idag utan att behöva köpslå om nåt=)

har inte lärt mig nåt om telefonen ännu trots att jag suttit lite då o då under hela dan men d kommer väl! =P hoppas den funkar bra nu iaf annars blir jag arg! passade på o förnya mitt abonemang oxå så nu så är det ordnat med!=)


Tänkte bara jag skulle uppdatera detta! nu ska jag ta min son o klä på pyjamas och äta lite o sen ska vi gå o lägga oss! jepp jag vet klockan är lite men som småbarnsförälder som inte får sova på nätterna så går man o lägger sig i samma veva som barnen!=)


Det blev en röd precis som på bilden! =P  

Av Rebecka - 15 oktober 2010 11:59

Har inte orkat eller hunnit blogga ännu idag... har fixat lite i tindras rum så nu har hon lite mer plats så nu idag tror jag att jag ska åka o ta hem färgprover så man kan kolla lite vilken färg som blir bäst!=) tindra vill ju ha ljusrosa hon så får väl hitta nån stark ljusrosa då!!


sen vet jag inte vad som händer mer idag faktiskt... ska hämta henke i länna när han slutat jobba men d e väl inte förns om 4 tim lr nå! Tindra hon gick till carina hon så henne läre jag ju inte se på resten av dagen heller så...


Nä har ingen lust just nu faktiskt så kanske skriver mer sen!       

Av Rebecka - 14 oktober 2010 18:23

min älskade syster kom igår kväll och sov över här inatt! skönt o få lite avlastning även fast det bara är för att få dammsuga! =P

Men hon tog Odin imorse när jag lämnade tindra på dagis och det gick ju fort o bra=) bara det att det kändes tomt att gå utan bilstol eller vagn o sen åka själv i bilen=) det var så himla ovant! men han hade somnat i hennes famn när jag kom hem så vi slog på elvis i glada hudik på boxern och kollade=) missade d ju i tisdags då jag som tråkig morsa somnar när barnen somnar=)


Jag sitter o planerar o grejar för tindras rum oxå! ska köpa riktig chockrosa färg och måla 2 väggar i hennes rum rosa! sen ska det fixas i hennes säng med tanke på att hon har förvaringsmöjligheter i sin säng så är det onödigt att ha en extra hylla som tar massa plats när man kan förvara leksaker under sängen=) så ska kolla om lådorna i klädkammarn får plats dära=)


Jaha fick paket av mamma idag oxå=) hade ju beställt kläder ju så min skjorta o min jacka kom med posten idag från mamma=) ska invigas imorgon faktiskt så kanske blir nån bild imorrn!!!


nä nu ska jag se om jag kan lägga ifrån mig odin o fixa lite här hemma!!!

ha d!

Av Rebecka - 13 oktober 2010 15:03

Jag försöker köpslå med henke om min nya telefon=) vet bara inte vad jag ska köpslå med=P har redan erbjudit bra humör och betala räkningen själv o till o med sträckt mig till massage VARJE DAG!=) men nej det har inte funkat=) vad köpslår man med?=) och jag upptäckte precis att dom har en tele2 butik både i farsta och skärholmen men jag tror ju inte att jag får med mig honom till nån av dom idag inte=) men man kan ju pröva iaf=) brukar ju ta flera hundra år om man köper på nätet o min tele jag har nu börjar fucka ur... det bara sprakar när nån snackar... men aja måste ju komma på nåt finurligt först=)


Jag o tindra stannade och kollade på lastbilen och grävmaskinen som håller på här utanför när vi gick hem=) skönt o sitta ute på en bänk i lugn och ro med henne och glo på det vi gillar bäst!! =P mysigt när det är sol oxå och alla löven är röd/gula! MYYYYS!!!


Nä nu ska jag ta tag i nåt att göra o försöka finurla lite=) ha d!

 

Snyggaste sovstilen!! =P



Kollar topgear med pappa o smakar på fingret! =P 

Det går på tok för sakta för dom som kör bilarna! shit vad jollrandet eskalerade! =p  



















 

Lillgumman! =P 

Av Rebecka - 13 oktober 2010 12:57

Ja som skrivet innan så skulle jag ta mig tiden att åka o kolla på en ny telefon idag! sagt o gjort jag och odin åkte iväg till media markt=)

Har nästan bestämt mig för att det blir en x10 mini PRO! han i affärn kunde varmt rekomendera denna telefonen och det var ju ett extra plus att den hade tangentbord med jag som i stort sett bara smsar o knäpper kort på min telefon!! =P



Ska prata med henke när han kommer hen eftersom det är dags att förnya mitt abonemang så tycker jag att jag är värd en ny telefon med! =P men vi får väl se om han håller med!! ;)


Jaha annars händer inte mycket här hemma heller.... möblerade om i köket imorse insåg igår att det börjar bli mörkt så bordet åkte tillbaka som innan och kökslampan åkte upp igen=) snart dags för odin o börja med smakisar så då är det ju perfa o ha bordet klart! =P lr ja 2 mån kvar men ändå!=P lagom till jul!

Sen var jag in på Babyland och kollade ny bilstol till Tindra med! den hon har är så himla utsliten eftersom vi fick den av en kompis som hade haft den till sina barn i nåt år... hittade en graco som såg himla fin ut! så vi får se om hon kanske får en sån i födelsedagspresent!=) mormor o morfar skulle vara med o bidra dom med så!=)


Men nu börjar min underbara son att vakna till liv så nu är det matdags o sen iväg o hämta tindra om 45 min!=)


ha d!  

Av Rebecka - 13 oktober 2010 08:25

Godmorgon!=) för idag är det en bra dag!=) jag är någorlunda utvilad och barnen är glada än så länge iaf!! =P


Odin sitter o skrattar åt mig när jag sjunger o dansar till mayhem o tindra klär på sig o är överlyckig för att få gå till dagis idag oxå=)


Ska snart klä på oss ytterkläderna o röra oss mot dagis sen ska jag hem o fixa i köket o sen ska ja o odde dra oss mot Kungens kurva o kolla telefon! jag är i valet i kvalet mellan en x10 mini och en vivaz men vill höra för o nackdelar och kolla menyer o så innan jag bestämmer mig!! =P nån av er som läser som har nån av dom kan ni väl skriva en kommentar o berätta!! ??


Nä ytterkläderna var d ja! hör av mig mer sen!

Av Rebecka - 12 oktober 2010 14:27

Idag har lillgumman vart på dagis och jag och odin har vart hemma o bara tagit det lugnt...

Odin är lite kinkig på att sova fortfarande så det blev en promenad vid lunch dära och då somnade han faktiskt och sover fortfarande! han börjar så smått vakna till lite men det börjar väl kurra i magen för han åt vid 11 tiden...


Var upp till svärmor en sväng o snackade lite skit! alltid trevligt o sitta där uppe ibland och bara prata av sig lite! men det är ju inte denna gången som det var med tindra då vi jämt var där uppe!


Vi kom precis hem efter att ha hämtat tindra på dagis och hon gick hem utan o bli alldeles för arg vilket jag tyckte kändes bra nog skönt o slippa bråka det första man gör!1


Nä nu är det matdags för Odin för nu börjar han vakna!! skriver mer sen!!

Av Rebecka - 11 oktober 2010 13:46

                          


Sorry för himla dålig uppdatering men jag har inte haft tiden eller lusten att blogga i helgen övehuvudtaget!


Lördagen var vi på öppet hus på scania i södertälje iaf=) tindra tyckte d va askul och vi med såklart=) bara älskar o gå runt med min familj o kolla på lastbilar och allt som har med det att göra=) vi var även in på chassiporten och fick se hur dom bygger lastbilar från skratch! jag har vart där förut med skolan men henke o tindra hade ju aldrig vart där så d va skoj=) sen blev det lite shopping i scaniashoppen med=) tindra o odin fick en varsin scanianapp o tindra fick en keps och henke fick en termosmugg med scaniaemblemet på=) mama´s got the cash!! =P

På kvällen dök henkes mamma o pappa o ena brorsa upp och tog en fika med oss! väldigt trevligt mitt i röran=)


Igår var vi på dop i Gnesta1 fina Lucas skulle döpas=) jättefint var det och sen var det fika hos Anderas pappa=) jättefint hus och jättetrevligt folk!=) var helt slut hela bunten igårkväll=)


Idag har jag o tindra mest chillat bara! Odin gör ju inte annat än äter o sover så han är inte så intressant för tillfället=) har dammsugit o sen fick jag hem en träningsdvd med posten idag som ska vara bra för mage, rygg och bäckenbotten! mycket knipövningar som är bra för oss tjejer efter förlossningen framförallt men övningarna ska väl göras varje dag eg som jag förstått det!! tog mig tiden och prövade skivan och jag känner då direkt skillnad!! så den kommer vi köra på fler ggr!=) iaf minst en gång i veckan!!


nä nu ska jag försöka mig på nästa dvd skiva med träning så jag kan få lite för axlarna o benen med=)


ha d!

Presentation


Rebecka, 24 årig lastbilstjej som berättar om min vardag som 2 barnsmamma till Tindra och Odin!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards