baravifyra

Alla inlägg under november 2010

Av Rebecka - 9 november 2010 17:02

Att ta sprutor var ingen höjdare! ush så han skrek... inget dög, jag dög inte, flaskan me mat dög inte o nappen dög inte.... han skrek o hade sig i 10 min tills han somnade av utmattning och sov till ca 15.30 då han fick flaskan skrek ännu mer o somnade av utmattning igen... så nu sover han igen så får se hur d blir när han vaknar... får knappt ta i honom o d e ju lite svårt o försöka sig på o byta blöja när båda benen är stuckna i... ush lillgubben.... =(

Iaf så hade han gått upp exakt 1 kg på en månad så nu väger han 5805 och är 58 lång om jag inte minns fel=) kort o rund=)


jävla snöväder d är idag då... höll fan på o köra åt helvete förut när jag skulle hämta tindra för fan vad snömådd blir halkigt... ush lite läskigt må jag säga men jag klarade mig ur sladden men lite darrig var jag när jag kom till dagis!

Får väl se hur väderleken ser ut imorgon man kan ju hoppas att snön ligger kvar en stund iaf så de blir lite ljusare ute!


nä nu ska jag ta tag i tvätten som ska vikas!!

  



Av Rebecka - 9 november 2010 09:49

ush  jag har så ont i magen men man ska inte ta allt i förväg han kanske inte ens reagerar på dom.... hoppas på d iaf! annars hoppas jag henke kommer hem tidigt så jag kan få lite hjälp om han blir kinkig! tur jag fick sova inatt iaf så man orkar lite mera!!

Ska snacka med eva om 4 års kontrollen med! isf ska vi boka den på en gång! vet inte när nästa kontroll med odde blir men d är väl 4 mån va? a d visar sig!

Ska iaf bli spännande o se vad han väger!


Har precis vart o handlat.. ersättning och köpte fakitskt katrinplommonpuré ska pröva sen o se om hans mage kanske kommer igång lite! gjorde precis samma med tindra med så!!


men nu börjar gubben o vakna så han ska få mat innan vi ska åka till bvc! blir om typ en timme!!! ha d!

Av Rebecka - 8 november 2010 16:42

veckorna går för fort ibland alltså.... jag blir helt snurrig....


I helgen har vi vart hos mamma o pappa! massa massa mys kan jag säga! träffat min allra bästaste vän och det är alltid så avslappnat när man umgås me henne=)

Sen har vi träffat familjen bara.. man hinner som inte så mycket när man bara är där typ en dag... vi kom i fredags kväll o åkte hem igår förmiddag så d blir ju inte att man hinner träffa nå fler även fast jag skulle vilja....


Har kommit på en sak.... en gång problem med maten alltid problem med maten.. känns förjävligt om jag ska va ärlig jag måste lära mig att äta... rädslorna är tillbaka dessväre... men men bara ta tag i o börja igen! skulle ha försökt mig på att sluta snusa med men går ju sådär....


ush Imorgon står det vaccination på schemat jag bara hatar när dom ska sticka mina barn.... o med odin hatar jag det ännu mer eftersom stackarn blev stucken minst 2 ggr/dag när han hade gulsot.... huahua.... men men jag får väl bita ihop o görat bara... måste kolla skåpet sen om vi har alvedon eller om jag måste köpa.... tänke odin skulle somna in riktigt så ska jag kasta in i tvättmaskinen och sen städa skåpet....


Jag har nog bestämt mig för att fortsätta ändå men det kommer ju bli i ungefär samma utsträckning som förut när jag har tid och lust!!!


Skulle ha tagit nya mått med men såklart har jag ju loosat måttbandet så läre leta det först.....

Av Rebecka - 4 november 2010 07:40

Sorry för dålig uppdatering igen men vårt internet låg nere hela dan igår.... enligt comhem så hade vårt modem loggat ut sig själv o d tog lite tid att fixa men nu är det fit for fight igen så jag är nöjd!=)


Odde har börjat sova dåligt på nätterna nu igen... SUCK det var ju för mycket att hoppas på att han skulle fortsätta med det... såg väl att mamma va trött så han gav mig 1½ vecka med bra sömn o börjar sen om igen.... men men man ska väl inte klaga han brukar sova 7-8 timmar i sträck iaf så d borde ju räcka för ens egen kropp... o sen brukar han käka lite o sen somnar han om 2 timmar till så jag ska väl inte klaga lr vad säger ni?=)


Har iaf bytt ersättning nu och himlarns vilken skillnad! han är nöjd och glad och kan ligga o leka i babygymet hur länge som helst o sitta o snacka i babysittern o sen kräks han inte alls lika mycket som han gjort innan så det är fruktansvärt skönt!!! nöjdare kille o föräldrar får man leta efter=)


Idag ska vi till Nacka jag och linnea och odin medan tindra är på dagis=) jag ska kolla skor o linnen ja o sen måste jag iväg på barnens hus för odins bilstol börjar bli sliten eller ja bandet som man drar in bältena med börjar bli så sjukt utslitet så ska kolla om man kan byta det för d känns ju inte så bra om det skulle lossna lixom! bara hålla tummarna att det finns o inte är allt för dyrt!!


Sen blire service på bilen kl 17 hos daniel! tur man har släkt som är bilmekar så blire inte så jävla dyrt!!! ;)



Nä nu ska jag fixa mat till lillgrabben och sen ska vi dra oss mot dagis! strålande solsken ute idag så nu ska vi ta en promenad!! =P

Av Rebecka - 2 november 2010 07:04

ja fy fan... jag kan inte ha några kläder längre... det vet ni ju iofs redan men jag blir mer o mer less för varje dag! så idag ska jag dra mig iväg till tumba igen o kolla träningsbrallor.... jag menar jag lägger lätt 50 eller 75 spänn för ett par såna än 200-300 kr på ett par.... o sen är d hårdkörning nu! ska ta mig en långpromenad när jag lämnat damen på dagis så ska fixa lite låtar i mobilen så man kan lyssna på musik för d e så förbannat tråkit o gå annars!!


Ska gå förbi affären oxå o köpa ersättning... tänkte faktiskt ge mig på NAN 2 ersättningen o ge honom på kvällen för han är fan inte nöjd längre... han äter o kräks äter o kräks... inte konstigt att man aldrig blir mätt så ska se om han blir nöjdare på 2an... o jag läste igår att man kan ge d från födseln om man vill fast det står från 4 mån på paketet.. o man skulle absolut ge det till prematurbarn och Odde räknas ju som prematur så ja vi kör på den banan!! =P


Ställde mig på vågen igår och tjohej 2 kg minus!! :D yey!! men har inte tagit nå mått ännu för d känns inte som nån större skillnad ändå....


nä nu ska jag fixa iordning tindra och mig själv medan odde sover en sväng o sen föra över musik!!! ha d bra!

Presentation


Rebecka, 24 årig lastbilstjej som berättar om min vardag som 2 barnsmamma till Tindra och Odin!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards